Omgivelserne

opholdsstedet_elefant_huset_007

Elefant-huset ligger i den lille by Undløse, på Midtsjælland. Herfra er der mulighed for at tage bus, mod Holbæk og Tølløse, hvorfra der kører tog mod København.

Undløse er en lille landsby, hvor Daglig brugsen og pizzeriaet er butikkerne hvor der kan købes mad og drikke. Skal der købes tøj, personlig pleje, spil og bare bruges lommepenge skal vi til Ringsted, Holbæk eller Slagelse.

 

I Undløse, har vi en sportsklub hvor der kan spilles håndbold og fodbold. Ønskes anden aktivitet, findes der mulighed for dette i de omkring liggende byer, med kørselsafstand på ca. 20 min.

Elefant-huset har samarbejde og gode udendørs aktiviteter med Bonderupvej 14. Herfra kan vi kører Cross og hvad vi finder på af udendørs aktivitet.

Omgivelserne hvor vi dagligt befinder os ligger på Øvej 1 i Undløse. Her ligger huset midt i centrum af byen. Huset er delt op i flere områder, hvor der både kan ses TV, spilles spil og dyrkes motion. Der findes 3 områder i huset, hvor 1 salen er indrettet med 4 værelser med dertil tilknyttet køkken og badeværelse. Stuen har 2 værelser som er indrettet med eget køkken og badeværelse. I den sidste del findes en indrettet lejlighed som har eget bad og tekøkken tilknyttet. Hvert værelse skal være præget af den unges egen præferencer til indretning, så alle værelser står klar til eget design.

I stuen befinder sig vores fælles stue, motionsrum og konferencerum.

Ligeledes er der indrettet et personalerum/værelse hvor personalet kan have personlige ejendele.

Vi har derfor mulighed for at have 7 unge boende på Elefant-huset.

I stuen er der, motions og hobbyrum, hvor der er plads til at være aktiv. Vi har en stor have tilknyttet, hvor der kan grilles og hygges.