Velkommen til Elefant-huset

 

Jeg hedder Jane Duelund og er mennesket der byder velkommen til Elefant-huset.

Som leder af Elefant-huset er det min opgave at hjælpe omsorgssvigtede unge til en daglig dag, hvor vi kan have sjov og glæde omkring de ting vi foretager os.

Derfor er det vigtigt for mig og mit personale at I føler jer velkommen på stedet. Vi har derfor skabt et unikt koncept der bygger på omsorg, tryghed, nærvær og tillid. Dette gør at de opgaver vi bliver stillet i livet, skal klares som en stor familie. Jeg har gennem mit job som leder på forskellige opholdssteder, set hvordan måden jeg har arbejdet med de unge på, har gjort væsentlig forandring i deres udvikling som menneske. Dette er gjort gennem løbende dialog og åbne arme. 

Elefant-huset er oprettet som en Fond, hvor bestyrelsen består af 3 medlemmer.

Vi er beliggende i Undløse, på Midtsjælland hvor vi i landlige omgivelser bor på Øvej 1 i Undløse.

Vi ser derfor frem til at byde dig velkommen indenfor i Elefant-huset.

 Med venlig hilsen

Jane Duelund