Visitation

 

Visitation

Før der indflytter unge i ELEFANT-HUSET er det vigtigt at der er kemi mellem den unge og ELEFANT-HUSETS værdier. Derfor er det vigtigt, at den unge er underrettet om de områder vi finder vigtige. For at hjælpe den unge mod en hverdag med skole og daglige aktiviteter, er det derfor vigtigt at vi har information fra sagsbehandleren.

Møde og besøg

Er der fælles kemi mellem ELEFANT-HUSET og den unge. Vil vi aftale et møde med sagsbehandler, den unge og dennes forældre. Ved mødet vil jeg (Jane Duelund) og kontaktpersonen være til stede, for at vise dig rundt på stedet. Når rundvisning har fundet sted, vil vi fortælle om vores dagligdag og måden vi ønsker du bliver en del af vores familie.

Er vi alle enige om et fremtidigt ophold i ELEFANT-HUSET, aftales yderligere instruktion ved indflytning.

Indflytning

Ved indflytning er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen fra dag 1. Vi har derfor lavet en lille guidet tur rundt i byen og huset. Hvor det både er personale og husets andre unge der viser dig rundt.

Din kontaktperson vil være særlig knyttet til dig de første uger, og hun/ham vil hjælpe dig ind i alle de daglige rutiner:

  • Vækning og morgenmad
  • Skole/arbejde
  • Madplan
  • Aktiviteter
  • Daglige gøremål

Der vil altid være masser af indtryk og spørgsmål den første tid, og vi som personale står derfor til rådighed hele døgnet for at hjælpe dig på plads.